Automaat rijles rijschool Fun-Drive - Rijschool Fun-Drive

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Automaat rijles rijschool Fun-Drive

AUTORIJBEWIJS
 


Automaatrijles
Wij beschikken over een automaat lesauto. Het gemak van een automaat begint al wanneer je de motor hebt gestart. Je hebt alleen een rem- en gaspedaal en hoeft dus niet te werken met een koppeling of versnellingspook. Hierdoor heb je veel meer tijd om je te richten op de weg, de overige weggebruikers, de verkeersregels en verkeerstekens.

Vanzelfsprekend is het mogelijk om een proefles te nemen om te kijken of het iets voor je is. Het is wel belangrijk om te weten dat als je met een automaatauto examen doet je ook alleen een rijbewijs voor een automaatauto krijgt. Wil je later toch met een handgeschakelde auto de weg op dan moet je eerst weer een rij-examen afleggen met een handgeschakelde auto.

De automaatrijlessen worden gegeven in een Daihatsu Cuore, een degelijke en milieuvriendelijke auto. De tarieven zijn hetzelfde als voor de handgeschakelde auto. Redenen om voor een automaatrijbewijs te kiezen kunnen zijn: geen mogelijkheid hebben om zelf te schakelen door een medische of andere beperking of ontspannen willen rijden.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu